Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

Благодійний концерт "Серце до серця"

serce2015 рік Українка розпочала із благодійності. 7 лютого у Палаці культури «Енергетик» відбувся довгоочікуваний благодійний концерт «Серце до серця». Захід, організований Молодіжним дорадчим комітетом при міському голові за підтримки Української міської ради, був направлений на збір коштів для лікування та реабілітації воїнів АТО. У ньому взяли участь такі відомі виконавці як Ірина Василенко, Анна Твердоступ, Андрій Чехменок, Юрій Васильківський, гурти «Восьмий День», «Ray Band», «Територія Світла», «С.К.А.Й.».

Леся Дзебчук – заступник голови Молодіжного дорадчо­го комітету при міському голові Павлі Козирєві так прокомен­тувала підготовку благодійного концерту: «Молодіжні ініціативи у місті підтримуються. Тільки-но ми звернулися, нам одразу допо­могли».

У залі панувала дуже тепла атмосфера. У почесному першому ряду сиділи наші шановні бійці, яких вітали стоячи всі присутні. Не менш зворушливо дітки дару­вали воїнам свої малюнки. Було відчуття, ніби кожен, хто прийшов на концерт, подарував ча­стинку своєї душі, щоб зігріти тих, хто мерзне в окопах на Сході України.

Організатори попрацювали дуже добре, концерт розпочав­ся із благодійного аукціону, на якому були виставлені лоти виключно ручної роботи. Най­дорожчий із них – ведмедик «Патріотик», оцінений у 800 гривень.

Першим лотом стала кар­та України, яку зробили діти. Придбав її міський голова Пав­ло Козирєв для свого кабінету. «Гроші підуть на допомогу воїнам. Ти не просто пішов на концерт, ти придбав квиток і кошти підуть у скарбничку. Такі концерти завжди дуже цікаві: серце до серця, гривня до гривні – так ми й збираємо гроші для наших хлопців. Нещодавно я робив підсумки року, більш ніж півмільйона гривень громада зібрала різними способами: гро­шима, речами… і це тільки те, що ми знаємо. Я впевнений, що стільки ж є не зафіксованого. Наша громада допомагає досить потужно».

serce2Серед глядачів було бага­то молоді, від найстаршого до наймолодшого співали пісні виконавців, танцювали та апло­дували. Довгоочікуваний гурт «С.К.А.Й.» виступив у кінці. Але те, що дійсно розчулило серця всіх, – слова, з яких розпочав свій виступ Олег Собчук: «До­брий вечір, рідне місто!…У мене є три рідних міста, це – Тернопіль, Київ та Українка». Пісню Тараса Петриненка «Україна» разом із гуртом «С.К.А.Й.» співали всі. Завершився концерт Гімном України та словами Павла Генріховича Козирєва: «Я би хотів, щоб хлопці знали – гро­мада з вами!». 

Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено