Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦІ БУДІВЕЛЬНИКІВ У МІСТІ УКРАЇНКА ОБУХІВСЬКОГО РАЙОНУ НА ВУЛИЦЮ ВОЛОДИМИРА НІКІФОРОВА

Організатор громадського обговорення: виконавчий комітет Української міської ради Обухівського району Київської області.

Предмет громадських обговорень: перейменування вулиці Будівельників в місті Українка Обухівського району Київської області на вулицю Володимира Нікіфорова.

Ініціатор перейменування вулиці Будівельників: гр. Нікіфорова Лариса Михайлівна.

Строк проведення громадського обговорення: два місяці з дня оприлюднення офіційного повідомлення про його початок.

Форма проведення громадського обговорення: публічні консультації, які будуть здійснюватися у вигляді збору думки мешканців Української міської територіальної громади з 14.08.2024 р.  до 14.10.2024 р. включно.

Висловити думку щодо перейменування вулиці Будівельників на вулицю Володимира Нікіфорова в місті Українка можна:

  • у письмовому вигляді за адресою: 08720, пл. Т. Шевченка, 1, м. Українка, Обухівський р-н, Київська область (Українська міська рада);
  • листом з позначкою: «Перейменування вулиці Будівельників» на електронну пошту Української міської ради: rada@ukrainka.org.

Пропозиції учасників громадського обговорення у письмовій формі чи електронною поштою подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові, контактного телефону та адреси реєстрації особи, яка їх подає.

Юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі чи електронною поштою із зазначенням їх найменування та реєстрації місцезнаходження.

Анонімні листи не розглядатимуться.

Учасники громадських слухань: Кожен може взяти участь в громадських слуханнях. Члени Української міської територіальної громади приходять на слухання вільно, відповідно до оголошення про громадські слухання.

Реєстрація учасників громадських слухань: до початку громадських слухань проводиться реєстрація учасників громадських слухань.

Незареєстровані особи не можуть брати участь у слуханнях.

Пропозиції, висловлені учасниками в ході громадських слухань ставляться на голосування, про результат голосування зазначається в протоколі громадських слухань.

Пропозиції викладені в протоколі громадських слухань розглядаються на найближчому відкритому засіданні ради за обов’язкової участі ініціаторів громадських слухань, яким надається слово для виступу. Рішення за результатами розгляду приймається шляхом поіменного голосування.

Право голосу на громадських слуханнях мають громадяни, які на законних підставах постійно проживають в м. Українка по вул. Будівельників та яким на день проведення громадських слухань виповнилось 18 років.

Для того, щоб скористатись правом голосування під час проведення громадських слухань, необхідно під час проведення громадських слухань зареєструватись, для цього необхідно мати при собі документ, який посвідчує особу та містить відомості про місце її проживання (реєстрації).

При виникненні запитань чи уточнень можна звертатися до уповноваженої особи, визначеною розпорядженням Українського міського голови від 09.08.2024 № 265/6-24 «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Будівельників в м. Українка Обухівського району Київської області на вулицю Володимира Нікіфорова», відповідальною за проведення громадського обговорення – заступника Українського міського голови з питань діяльності виконавчих  органів ради – Агнеси ОЛКОВОЇ-МИХНИЦЬКОЇ електронною поштою на адресу:  agnessaolkova@gmail.com. Узагальнення та оприлюднення результатів громадського обговорення буде здійснено на офіційному веб-сайті Української міської територіальної громади після їх затвердження на засіданні робочої групи для проведення процедури перейменування вулиць на території населених пунктів Української міської територіальної громади та розпорядженням міського голови.

ПОЛОЖЕННЯ про порядок присвоєння юридичним особам ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій

Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено