Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

НЕМАЄ КВОРУМУ – НЕМАЄ СЕСІЇ

Сьогодні шосте засідання Української міської ради не відбулось через відсутність кворуму.

Нагальні питання залишаються не вирішеними, тим саме блокується робота виконавчого комітету Української міської ради,  який у повному обсязі не має можливості сприяти розвитку суспільства та територіальної громади в цілому.

Як повідомив голова Української міської ради Олександр Туренко: «Основною проблемою стає, що ми не можемо отримати фінансування, яке нам дає держава та область для реконструкції дитячого садочка, підтримання ремонту каналізації у місті, добудови до школи. Також Верховна Рада України обрала та підтримала у фінансуванні з держбюджету для побудови нового м’ясо-молочного павільйону для мешканців міста, який має бути створений, як комунальне підприємство. Для того, щоб це відбувалося та ремонтувалися садочки й школи, будувалися об’єкти соціального призначення, потрібно за все це голосувати.»

Українська територіальна громада потребує реальних дій направлених на поліпшення життя громадян, а не політичних баталій. Маємо надію, що обранці громади дійдуть згоди та почнуть працювати на благо своїх виборців.

Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено