Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

Наші спортсмени – знову з нагородами!

У першій половині лютого у Хмельницьку відбувся Чемпіонат України з вільної боротьби серед молоді до 23 років. Ці змагання стали відбфрковими до Чемпіонату Європи, який відбудеться навесні в Угорщині. До складу збірної команди Київської області ввійшли три представники нашого міста, вихованці заслуженого тренера України Анатолія Гуральського : майстер спорту міжнародного класу Андрій Яценко, майстер спорту Олексій Борута та кандидат у майстри спорту Анатолій Король.
У ваговій категорії до 57 кг, яка налічувала 19 спортсменів, Андрій Яценко посів перше місце. У фіналі Яценко зустрівся з атлетом зі столиці Тарасом Марковичем. У якого переміг із рахунком 6:4, зробивши чотирьохбальний кидок. І таким чином виборов перемогу.
У ваговій категорії 65 кг, яка налічувала 28 спортсменів, золоту медаль отримав Олексій Борута. Перші три сутички були не надто важкими для Олексія. А в четвертій – за вихід у фінал, юнакові довелось помірятися силою із майстром спорту з Херсону Еріком Арушуняном. Олексій довів, що він таки у кращій формі, вигравши у суперника з рахунком 14:4.
У фіналі наш земляк зустрівся зі своїм давнім суперником Андрієм Свіридом та впевнено виборов у нього перемогу, з рахунком 5:0.
За словами тренера Анатолія Гуральського, минулого року Олексій Борута поступився цьому атлетові з рахунком 10:0, Суперник – досвідчений і вправний, майстер спорту міжнародного класу. Втім, цьогоріч Олексій довів, що він таки сильніший та посів перше місце п’єдесталу.
У найчисленнішій ваговій категорії до 74 кг боровся ще один вихованець Анатолія Гуральського – Анатолій Король, який пройшов три кола змагань.
Наразі хлопці готуються до Київського міжнародного турніру та Чемпіонату Європи.

й

Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено