Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

11 ЛЮТОГО У ПК «ЕНЕРГЕТИК» ВІДБУДЕТЬСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ ЗА УЧАСТІ КИРИЛА КАРАБИЦЯ

Втілення ще одного масштабного проекту, запланованого «Громадським бюджетом», а саме –« Капітальний ремонт глядацької зали ПК «Енергетик» з заміною крісел глядацької зали» потребує значних фінансових затрат. Адже цей потужний проект передбачає не лише ремонт приміщення, але і оновлення  звукопідсилюючої апаратури, і світлозабезпечення, і систем вентиляції та кондиціонувння. Основне фінансове навантаження, а саме – кошти на ремонт підлоги, стін, заміна крісел, звукопідсилюючої апаратури надасть міська рада, проте для того, щоб зал повністю функціонував та відповідав сучасним стандартам, потрібні додаткові кошти.

І допомогти у цьому згодили давні друзі нашого міста – всесвітньо відомий диригент Кирило Карабиць та ансамбль «Київські солісти». Саме концерт за їх участі стане першим у низці  благодійних концертів на підтримку палацу культури «Енергетик».

Своє особливе ставлення до нашого міста Кирило Карабиць неодноразово підкреслював в своїх інтерв’ю для різних видань.

З інтерв’ю для «Day.ua»:

 – Влітку я була на дуже цікавому твоєму концерті, особливому тим, що відбувався він не в столичній залі, а в БК невеликого міста Українка під Києвом, і нагадував освітній проект, ознайомчу лекцію…

— Така собі «класика для всіх», так? Ми з «Київськими солістами» виконали те, що називають популярною класикою, — «Пори року» Вівальді та П’яццоли. Із поясненнями, моїми ліричними відступами й жартами, аби люди краще розуміли, що й до чого. Мені сподобалося, мешканцям Українки, судячи з того, що зал був повний, — теж. Думаємо про ще один концерт — у лютому. Той був просто безкоштовний, цього разу планую благодійний: спробую зібрати кошти на ремонт Будинку культури.

(https://day.kyiv.ua)

З інтерв’ю для «gazeta.zn.ua»

— Що робитимете в Україні найближчим часом?

— Із “Київськими солістами” заплановано концертну програму на лютий 2017-го, присвячену 250-річчю від дня смерті Г.Телемана. У мене давно вже величезна творча симпатія до цього ансамблю. Паралельно намагаюся розвивати незвичайний проект: під Києвом є місто — Українка. Я там кілька років намагався створити ґрунт для долучення людей до класичної музики.

— Чому це місто? — Просто я живу там неподалік. І мені завжди здавалося, що можна спробувати щось там зробити. Ось є зал, проведімо пару концертів, подивімося, як люди реагуватимуть. Уперше ми з “Київськими солістами” зробили популярну програму — “Пори року” Вівальді. Людям так сподобалося, що вони буквально вимагали нових виступів.

— Який там зал?

— Зал Будинку культури. Хочу спробувати організувати благочинну акцію, провести концерт і спробувати зібрати кошти на реконструкцію цього залу. Це півгодини від Києва. На березі Дніпра, мальовниче місце. Дуже цікавий проект!

(https://gazeta.zn.ua)

Як і всі концерти за участі маестро, концерт у Палаці культури в Українці обіцяє бути справжнім музичним святом. Тож запрошуємо всіх прийти до міського палацу культури на благодійний концерт за участі Кирила Карабиця та ансамблю «Київські солісти», який відбудеться 11 лютого о 18 годині.

Усі кошти, зібрані у рамках концерту, підуть на ремонт глядацької зали ПК «Енергетик».

Спільними зусиллями посприяємо тому, щоб Українка стала культурним центром серед малих міст України!

Ситилайт 6

Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено