Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Української міської ради

Засідання виконавчого комітету Української міської ради 26 січня розпочалося із інформування по таких завжди актуальних для міста питаннях, як віддалення місця розташування Великої кільцевої дороги від Українки та заходи Трипільської ТЕС щодо впливу на навколишнє середовище. Представник підприємства Михайло Міщенко зазначив, що більша частина запланованих робіт виконана ще минулого року.

Голосуванням затвердили план роботи виконавчого комітету на 2017 рік. Про міський бюджет на 2017 рік доповіла  головний бухгалтер Ірина Ніколаєва. На засіданні виконкому також було підведено підсумки загальноміського конкурсу на «Краще новорічне оформлення балконів та вікон багатоповерхових житлових будинків, зовнішніх вітрин і фасадів підприємств» . Цього року було визначено тринадцять переможців конкурсу, імена яких озвучать під час святкування загальноміського заходу «Масляна».

Довгообговорюваним питанням стало погодження ставок послуг КП «Міський ринок м. Українка». Останній раз тарифи на ринку змінювалися у 2014 році. Як пояснив директор ринку Віктор Закомолдін, ринок  несе збитки через невідповідність тарифів на послуги тим витратам, що фактично несе підприємство, тож з першого лютого діятимуть нові ставки послуг ринку. Присутні на виконкомі підприємці, що працюють на міському ринку, виказували обурення стрімким зростанням цін на послуги ринку. Підприємцям і адміністрації ринку було запропоновано сісти за стіл переговорів, аби знайти компромісне рішення складного питання.

У ході засідання розглядалися також питання комунального господарства, будівництва,  архітектури та квартирного обліку.

Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено