Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

Руслан Кравченко: Цього тижня в Макарові та Ірпені відбудуться комісійні перевірки об’єктів, які відбудовують

Отже, локації на цей тиждень:

25 жовтня, 13:00, смт Макарів. 2 об’єкти – капітальний ремонт багатоповерхівок за адресами: вул. Садова, 1 та вул. Садова, 1а

27 жовтня, 12:30, м. Ірпінь. 4 об’єкти – капітальний ремонт багатоквартирних будинків на вул. Університетська, 2к, вул. Ярославська, 14; реконструкція дитсадка «Веснянка» на вул. Полтавська, 5; капітальний ремонт багатоповерхівки на вул. Котляревського, 52а.

До складу комісії входять представники профільних департаментів КОВА, правоохоронних органів, технагляду, Держпраці, спостережної ради, ДТЕКу тощо. Ми вже перевірили, як відбудовують дитсадок у Бишеві та 4 багатоповерхівки в Бучі. Під час кожного такого виїзду детально розбираємо процес, фіксуємо всі проблемні моменти, щоб одразу їх оперативно усувати.

Запрошуємо долучатися до перевірок народних депутатів, представників ЗМІ, мешканців будинків та громадськість. Наразі йдеться про обстеження 56 об’єктів, які ми відбудовуємо коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії (повний список тут: https://bit.ly/3RTMHCY). Це багатоквартирні будинки, дитсадки, школи, укриття.

Крім того, вже з цього тижня запроваджуємо регулярні розширені наради за участю представників Спостережної ради з питань відбудови, робочої групи «Прозорість та підзвітність» і підрядників. Мета – вирішення всіх проблемних питань, які стосуються процесів відновлення Київщини. Наради стосуватимуться як об’єктів, що відновлюються коштом ФЛН, так і UNITED24.

Ефективна та оперативна відбудова Київщини залежить від спільної і злагодженої роботи всіх зацікавлених сторін. Тому вже на старті процесів відновлення маємо зробити все, щоб зняти проблемні моменти та виключити навіть натяки на корупційну складову. Всі процеси – прозорі та публічні.

Тому запрошуємо до спільної роботи!

Відновимо Київщину разом!

Голова Київської ОДА Руслан Кравченко

Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено