Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

Головне завдання у розрізі медицини – зберегти роботу вторинної ланки в Українській лікарні!

Щойно відбулось засідання представників Обухівської та Української міських рад, спільно з керівниками Обухівської БЛІЛ та Центру первинної медико-санітарної допомоги Української лікарні. У центрі уваги – співпраця між обома громадами у сфері надання медичних послуг.

Нагадаємо, відповідна комісія створена згідно з розпорядженням голів Української  та Обухівської міських рад. Сьогодні відбулась перша установча нарада. Загальні питання вже неодноразово обговорювалися профільними депутатськими комісіями, представниками громад, то ж на основі напрацювань сьогодні було визначено ряд подальших кроків, озвучені проблемні питання та напрями їх вирішення.

Українська міська рада, зі свого боку, прагне, аби якісні медичні послуги вузькопрофільними спеціалістами надавались на місці, а пацієнтам не доводилось їздити в Обухів. Тому наразі напрацьовується відповідний алгоритм дій. Сьогодні розглянули питання завантаженості лікарів вторинної ланки медицини, години та дні прийому такими спеціалістами як: лікар-отоларинголог, офтальмолог, хірург, акушер-гінеколог, психіатр, ортопед-травматолог, лаборант, рентгенлаборант, лікарі з ультразвукової, функціональної  діагностики. Окрім того, обговорено питання відшкодування компенсації за комунальні послуги оренди майна комунальної власності Української громади. Відповідне рішення вже на фінішній прямій. Обговорено програму фінансування проведення медичних оглядів військовозобов’язаних і резервістів, що зареєстровані та фактично проживають на території Української  громади на 2023 рік. Програму розглянуть на засіданні депутатських комісій і за позитивних висновків – проєкт рішення буде винесено на чергову сесію Української міської ради.

Наступна нарада відбудеться в Обухівській міській раді 8 травня для опрацювання спірних питань, які були внесені в протокол за результатами зустрічі.   

Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено