Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

Протидія корупції в податковій і митній сферах

Протидія корупції в податковій і митній сферах – один з пріоритетних напрямів діяльності ГУ Міндоходів у Київській області. На сьогоднішній день Урядом України гостро ставиться завдання щодо налагодження системної роботи по виявленню та руйнації корупційних мереж в податкових та митних органах на підставі аналізу реального стану їх корумпованості у певних сферах діяльності.

Стан протидії корупції в Міністерстві доходів і зборів України та його регіональних підрозділах знаходиться під постійним контролем з боку Кабінету міністрів України та особисто Президента України.

Системне упередження фактів корупції – складова стабілізації поповнення бюджетів всіх рівнів.

З початку  року працівниками управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Київській області проведено 87 профілактичних заходів, із них  – 83 виступи (лекції) в робочих колективах з антикорупційної тематики та 43 службових розслідувань, або перевірки.

У поточному році прокуратурою Київської області та районними прокуратурами Київської області, за матеріалами управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Київській області розпочато 17 кримінальних провадження. З них 6 відкриті відносно працівників ГУ Міндоходів у Київській області та Київської митниці Міндоходів, 3 стосовно працівників Національного університету ДПС України та по 1 кримінальному провадженню за ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) та за погрозою вбивства.

Звертаємося до усіх громадян, яким відомо про можливі факти вимагання «хабара» або інших службових злочинів вчинених працівниками ГУ Міндоходів у Київській області та Київської митниці Міндоходів, негайно повідомляйте  по телефону 246-23-55 чергового по управлінню внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Київській області.

Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено