Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

Робоча нарада з питань наповнення місцевого бюджету

Сьогодні, 10 липня під головуванням Олександра Туренка відбулась робоча нарада з начальниками відділів та управлінь Української міської ради. Питання пошуку шляхів наповнення бюджету громади та сплати податків стало на порядку денному основним.

Бувають випадки, коли частина податків не сплачується до місцевого бюджету, а це, своєю чергою, гальмує фінансування важливих програм із розвитку інфраструктури, здійснення заходів із забезпечення цивільного захисту та ін.

Міським головою визначено ряд завдань щодо забезпечення надходжень до місцевого бюджету  під час  дії воєнного стану в Україні. Напрацьовано спільні методи роботи, відповідно до Протоколу засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» при Київській ОВА.

 Відтак, низка доручень спрямовані на забезпечення належного використання земельних ресурсів та сплати податків; перевірки об’єктів та земельних ділянок на предмет наявності правовстановлюючих документів; виявлення власників та користувачів земельних ділянок, які не обліковуються. Відповідні методи спрямовані, перш за все, на інтереси громади та підвищення обсягів надходжень до місцевого бюджету.

Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено