Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

Переваги електронних сервісів ДПС

Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку дозволяє вирішити чимало питань. Електронне звітування суттєво полегшує процес подання звітності, а використання Електронного кабінету – спілкування з державною податковою службою, адже сервісом можна скористатись цілодобово, як з персональних комп’ютерів, так і з смартпристроїв.

За допомогою Електронного кабінету можна сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків. Також, платник, у режимі реального часу має можливість отримати доступ до особистої інформації, а саме отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, стан поданої звітності тощо.

Вхід до «Електронного кабінету» здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб портал Державної податкової служби України https://tax.gov.ua.

Це сервіс, який обслуговує Державна податкова служба. Щоб ним скористатися, немає потреби встановлювати додаткове програмне забезпечення, для цього достатньо лише скористатися електронним підписом.

Подання податкової звітності в електронному вигляді має багато суттєвих переваг для представників бізнесу. Звітність сформовану за допомогою спеціальних програм можна передати в електронному вигляді до податкової служби всього за декілька хвилин. Таким чином платники економлять свій час, кошти на придбання бланків звітних документів, отримують гарантію автоматичної перевірки підготовлених документів на наявність арифметичних помилок та оновлення версій форматів документів, які є підставою для нарахування і сплати податків.

 Інформує: Обухівський сектор організації роботи

Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено