Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

ВІТАЄМО З БЛАГОВІЩЕННЯМ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ!

Християни кожного року 7 квітня відзначають велике релігійне свято – Благовіщення Пресвятої Богородиці. Цього дня архангел Гавриїл сповістив Діві Марії про майбутнє народження Ісуса Христа та промовив  слова: “Радуйся, благодатна, Господь з Тобою! Благословенна Ти між жінками. І благословен плід лона Твого!” Діва Марія покірно прийняла цей найвищий дар – бути Матір’ю самого Божого Сина.

Найбільший дар благословення Господа Діва Марія здобула тому, що була смиренною Його рабою. Її будуть ублажати всі роди, усі покоління людей, які прийшли завдяки Її смиренню до торжества в їхньому житті благодаті й істини, будуть прославляти Її як Матір Господа, і милість Всесильного Бога буде простиратися на всі покоління. 

Благовіщення це свято, в яке необхідно насолоджуватися природою, творіннями Божими. Також необхідно в цей день мріяти і міркувати про своє місце і призначення у світі.

Кожному віруючому християнину слід постаратися відкласти свої справи. Навіть є така приказка в цей день: «Птах гнізда не в’є, дівка косу не плете» – робота буде недолугою і пустою.

Вітаємо українчан з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Щиро бажаємо завжди сподіватися на щось світле і добре, ніколи не відпускати від душі своєї віри, жити тільки з благими намірами та відкривати двері в новий день з великим натхненням і почуттям радості.

Вітання настоятеля парафії Ікони Божої Матері «Несподівана радість» ПЦУ Отця Михаїла:



Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено