Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

Українська територіальна громада – «Олімпійський день 2021»

12 червня у місті Борисполі відбувся «Олімпійський день 2021», присвячений участі Національної збірної команди України у Іграх ХХХІІ Олімпіади 2020 року в Токіо, на який з’їхалися спортсмени з усіх об’єднаних територіальних громад Київщини.

У спортивному заході взяли участь представники Української територіальної громади, начальник управління гуманітарного розвитку Юлія Луцик, начальник відділу культури Людмила Мартинюк, завідувач сектору молоді та спорту Вікторія Денисенко, директор КДЮСШ Дмитро Волошко, діти та юнаки територіальної громади.

В програму заходу входили змагання з 8-ми видів спорту: легка атлетика, шахи, гирьовий спорт, дартс, кидання ваги на дальність, перетягування канату, стрітбол, воркаут та забіг на різну відстань.

Спортивну програму розпочали з бігу найменших учасників, участь в якому взяли діти Української територіальної громади.

Вболівальники активно вітали учасників vip-забігу, в якому взяли участь керівники команд та мери міст.

Наступні не менш цікаві змагання з дартсу, воркауту та шах відбувалися на різних локаціях, в яких брали участь спортсмени Української територіальної громади.

Переможців визначали у кожному виді змагань сертифікатами та медалями.

Спортивний Олімпійський день видався дуже активний та позитивний. Кожен з учасників Української територіальної громади в різних видах спорту виклався на повну силу та показав свій найкращий результат.

Щиро бажаємо на наступних змаганнях нових перемог, наснаги та успіхів!

Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено