Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

ЧАТ-БОТ З ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ «ЗАЛИШАЙСЯ В БЕЗПЕЦІ»

Міністерство соціальної політики в рамках проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Львівського державного університету внутрішніх справ Міністерства внутрішніх справ України презентує чат-бот з протидії торгівлі людьми «Залишайся в безпеці».

Чат-бот «Залишайся в безпеці» – це інформаційний ресурс, створений з метою підвищення інформованості про проблему торгівлі людьми. Ресурс для тих, хто знаходиться в пошуках роботи, навчання, подорожей, нових знайомств, в тому числі віртуальних. Дізнавшись більше про проблему торгівлі людьми, ти зможеш вчасно її розпізнати та ЗАЛИШИТИСЬ В БЕЗПЕЦІ. Тут також можна знайти інформацію щодо допомоги особам, які потрапили в ситуацію торгівлі людьми.

    На жаль, постраждалі не завжди готові самостійно усвідомити, що те, що з ними трапилось, і є торгівлею людьми, і вони потребують допомоги, яка гарантована державою. Дізнавшись більше про проблему торгівлі людьми, можна вчасно її розпізнати та залишитись в безпеці або вчасно надати допомогу тим, хто цього потребує.

Чат-бот з протидії торгівлі людьми «Залишайся в безпеці» знаходиться за посиланням: https://t.me/stay_in_safe_ua_bot

    Також Мінсоцполітики презентує посібник «Роль територіальних громад у протидії торгівлі людьми: методичні рекомендації» для врахування в роботі та подальшого розповсюдження місцевим державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування.

    У цьому виданні йдеться про роль кожного з представників територіальної громади у формуванні та реалізації місцевої політики з питань протидії торгівлі людьми. Інформаційні матеріали допоможуть краще зрозуміти механізм надання допомоги та поліпшити міжвідомчу співпрацю.

    Опубліковано за сприяння Координатора проектів ОБСЄ в Україні в рамках проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні», що впроваджується за фінансової підтримки урядів Сполучених Штатів Америки та Канади.

 

Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено